Van den Brink Hoogwerker & Kraanverhuur B.V.

Van den Brink Hoogwerker & Kraanverhuur is in 1981 ontstaan in Kootwijkerbroek in een schuur aan de walhuisweg. Daar begon het allemaal met het maken van staalconstructies. Destijds heette het bedrijf Gebroeders Van den Brink. In 1994 mocht er niet meer met de ladder gewerkt worden, maar werden hoogwerkers als veilig gezien. Dat veranderde de vraag en daarom begonnen de Gebroeders Van den Brink in 1996 met verhuur van kranen en hoogwerkers naast de staalconstructies. Later is dit opgesplitst en is vader Klaas verder gegaan in de verhuur van kranen en hoogwerkers en een broer van vader Klaas met de staalconstructies.

Momenteel is Van den Brink Hoogwerker & Kraanverhuur in het bezit van 17 kranen en 3 verreikers. Er rijden dagelijks 3 vrachtwagens door heel Nederland om de kranen en hoogwerkers op de juiste plek van bestemming te brengen. Van den Brink was ooit de eerste in de markt die begon met verhuur van hoogwerkers en kranen en daar hebben zij dan ook een groot klantenbestand aan te danken. Dit klantenbestand bedienen zij met zo’n 30 man personeel, waarvan 2 leerlingmonteurs.

Sinds 2019 is Van den Brink Hoogwerker & Kraanverhuur B.V. klant bij van Lienden & Kooistra. Gert vertelt: “We hadden vóór Van Lienden & Kooistra verschillende andere accountants, maar vanwege wat personeelswisselingen bij deze accountants kregen we voortdurend een nieuwe contactpersoon. Dat maakte het werken niet prettig. Toen Peter Kooistra belde voor een samenwerking stond ik er dan ook zo in van: “Waarom niet?”

Het fijnste aan Van Lienden & Kooistra vinden vader en zoons Van den Brink de korte lijnen en het deskundige advies.

Gert: “Je wordt goed begeleid, er wordt voldoende tijd voor je gemaakt en we ontvangen bijvoorbeeld ook ieder kwartaal een update van de cijfers, zodat we goed kunnen vergelijken met het kwartaal ervoor of met hetzelfde kwartaal vorig jaar. Zo kan er tijdig bijgestuurd worden wanneer dat nodig is. Wanneer er uitleg bij de cijfers nodig is wordt daar ook genoeg tijd voor uitgetrokken.”

Verder vertelt Gert ook dat hij het prettig vindt dat er korte lijnen zijn en duidelijke, stabiele contactpersonen. “Zo weet je altijd waar je terecht kunt en dat diegene ook kennis van zaken heeft van jouw bedrijf”, aldus Gert. 

Familiebedrijvigheid is ons DNA

Persoonlijk, gedreven en onderscheidend. Met deze drie kernwaarden staat Van Lienden & Kooistra klaar als adviseur voor uw familiebedrijf. Een familiebedrijf is niet zomaar een bedrijf. Het is méér dan een bedrijf. Wij weten dat maar al te goed.

Alles voor familiebedrijven