Werken bij VLK

Werken bij VLK

Persoonlijk, gedreven en onderscheidend. Met deze drie kernwaarden staat Van Lienden & Kooistra klaar voor familiebedrijven. Een familiebedrijf is niet zomaar een bedrijf, het is méér. Wij weten dat maar al te goed. Als accountants en adviseurs zetten wij ons vanuit de vestigingen in Rhenen en Barneveld altijd voor 100% in. We zijn deskundig, betrouwbaar en efficiënt, dat spreekt natuurlijk voor zich. Dat niet alleen. We zijn persoonlijk betrokken en vriendelijk, maar ook eerlijk en direct als dat nodig is. Zo helpen we mensen om hun doelen te bereiken en zijn we er ook als het even tegen zit. Onze adviseurs staan naast ondernemers met hulp en ondersteuning of zijn hun sparringpartner voor inspiratie en advies. Wij hebben hart voor de zaak.

Herken je jezelf in ons DNA en wil je eens praten over de mogelijkheden om bij ons te komen werken? Neem dan gerust contact met ons op. 

Kernwaarden, die niet alleen gelden voor onze klanten, maar ook voor onze collega's. Van Lienden & Kooistra hecht veel waarde aan de ontwikkeling van medewerkers en een plezierige en persoonlijke werksfeer. Benieuwd hoe het is om bij ons te werken? Lees het verhaal van onze collega's hieronder.

Op dit moment hebben wij 7 vacatures

Barneveld
(Vennoot) Ervaren adviseur familiebedrijven
Fulltime
HBO of WO-niveau
Barneveld - Rhenen
Jurist ondernemingsrecht
± 20 uur
WO-niveau
Barneveld - Rhenen
Administratief medewerker
32 - 40 uur
MBO-niveau
Rhenen
Beginnend assistent accountant (stagiair)
Parttime
MBO-niveau
Barneveld - Rhenen
Allround marketeer
12 - 20 uur
MBO/HBO-niveau
Barneveld - Rhenen
Assistent accountant
Parttime / Fulltime
HBO-niveau
Barneveld - Rhenen
Student Accountancy (duaal)
Parttime
HAVO/MBO

Werken bij VLK, hoe is dat eigenlijk?

Accountants & adviseurs Barneveld

Meer informatie

Accountants & adviseurs Rhenen

Meer informatie