Rijksen Speciaal Timmerwerk

Wij hebben misschien wel het mooiste vak dat er is. We mogen een bijdrage leveren aan het wooncomfort en het thuisgevoel van mensen, maar daarnaast ook aan inspirerende winkel- en werkomgevingen. In Maurik maken we keukens, badkamers, kasten, trappen en specials zoals bijzondere kastenwanden of ander specifiek maatwerk. En dat doen we al twintig jaar.

Het familiebedrijf bestaat uit vader Thomas voor de samenwerking met de klant, moeder Femmie verzorgt de administratie en zoon Henk-Jan houdt zich bezig met planning/werkvoorbereiding. Er werken op dit moment dertien mensen bij ons, waarvan verschillende al twaalf jaar in loondienst zijn.

Het werken in een familiebedrijf heeft zijn voor- en zijn nadelen. Een voordeel is dat je van elkaar weet waar je het over hebt en elkaar aanvult. Al heeft ieder van ons een andere visie, je kunt toch op één lijn zitten. Een nadeel is dat je overdag collega’s van elkaar bent en ‘s avonds als familie bij elkaar aan de eettafel zit. Omdat je elkaar zo veel ziet, moet je uitkijken dat er geen irritaties ontstaan. En ook thuis ga je soms toch weer over het werk praten.

Een uitdaging waar we op dit moment mee te maken hebben, is de uitbreiding van ons bedrijfspand. Dat is nodig om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn. Ook zal er in de toekomst een overgang plaatsvinden van vader op zoon. De doelstelling voor de komende jaren is om onze klanten beter en sneller te bedienen wat we terug moeten gaan zien in de cijfers.

Van Lienden & Kooistra heeft de juiste visie om dit te kunnen realiseren. We zijn al twintig jaar klant. Vanaf het allereerste begin, want Jaap van Lienden heeft ons destijds geholpen het bedrijf op te zetten. En daarvoor waren wij privé al klant bij dhr. Van Lienden senior waar wij ook goede ervaringen mee hebben. Wij zijn een zeer tevreden klant van Van Lienden & Kooistra, een correct bedrijf dat zegt wat je wel en niet moet doen en met jouw zaak meedenkt. Ze kennen je bedrijf van top tot teen.

Familiebedrijvigheid is ons DNA

Persoonlijk, gedreven en onderscheidend. Met deze drie kernwaarden staat Van Lienden & Kooistra klaar als adviseur voor uw familiebedrijf. Een familiebedrijf is niet zomaar een bedrijf. Het is méér dan een bedrijf. Wij weten dat maar al te goed.

Alles voor familiebedrijven