Accountants & adviseurs Barneveld

Lokale betrokkenheid is kenmerkend voor Van Lienden & Kooistra. Wij zijn sterk aanwezig in de regio waar we bedrijven graag leren kennen en een persoonlijke band met onze klanten opbouwen. Dat geldt voor elk bedrijf, maar voor familiebedrijven des te meer. Daarom zoeken wij onze klanten zoveel mogelijk op, maar we ontvangen ze ook graag bij ons ‘thuis’. Ons thuis bestaat uit twee vestigingen, maar de vestiging in Barneveld is vooral de thuisbasis voor klanten uit Ede, Lunteren, Scherpenzeel en natuurlijk Barneveld zelf.

In Barneveld kunt u terecht voor alle diensten van VLK adviseurs. Of u nu een financieel advies wenst of behoefte heeft aan administratieve ondersteuning. Een accountant zoekt of wel wat hulp kan gebruiken bij personeelszaken. Onze mensen zijn van alle markten thuis en verwelkomen u graag in Barneveld om al uw vragen te beantwoorden. U treft hier vertrouwde gezichten met kennis van zaken. U bent harte welkom.

Onze expertises

Adviseurs

Kelly van Ravenhorst - Kievit Barneveld - Rhenen Bekijk
Domaes Braber AA Barneveld - Rhenen Bekijk
Peter Kooistra AA RAB Barneveld Bekijk
Jacco Wijnen AA Barneveld Bekijk
Rosianne Nobel Barneveld Bekijk
Arjan Pul RB Barneveld - Rhenen Bekijk

Medewerkers

Dirieke Lassche Barneveld
Jeanine Verwoert - van Middendorp Barneveld
Jojanne van Sligtenhorst - van Lagen Barneveld
Wilco Slijkhuis Barneveld
Patricia Bakker Barneveld
Jorina van de Fliert Barneveld
Bart Teunissen Barneveld
Peter Hak Barneveld - Rhenen
Thea Nap-van Veldhuizen Barneveld
Familiebedrijvigheid is ons DNA

Persoonlijk, gedreven en onderscheidend. Met deze drie kernwaarden staat Van Lienden & Kooistra klaar als adviseur voor uw familiebedrijf. Een familiebedrijf is niet zomaar een bedrijf. Het is méér dan een bedrijf. Wij weten dat maar al te goed.

Alles voor familiebedrijven

Accountants & adviseurs Barneveld

Meer informatie

Accountants & adviseurs Rhenen

Meer informatie