Arbeidsovereenkomst

Arbeidsovereenkomst

Een arbeidsovereenkomst is een wederzijdse overeenkomst die werkgever en werknemer verbindt. De werknemer verricht arbeid tegen loon. Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd is alleen van toepassing indien beide partijen dit nadrukkelijk overeenkomen. Heeft u niks concreet afgesproken dan bent u een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aangegaan. 

Er zijn verschillende soorten arbeidsovereenkomst beschikbaar zoals: nulurencontract, arbeidsovereenkomst met uitgestelde prestatieplicht, arbeidsovereenkomst voor bepaalde- en onbepaalde tijd, project arbeidsovereenkomsten, arbeidsovereenkomsten ter vervanging (bijvoorbeeld bij langdurige ziekte), oproepovereenkomst en vrijwilligersovereenkomst. 

Voor welke type arbeidsovereenkomst kiest u nu? Wij helpen u graag met het maken van een passende keuze voor u en uw werknemer. 

Of het nu gaat om de voortdurend veranderende wetgeving, de toepassing van de juiste CAO of om het opstellen van een goed arbeidscontract passend voor werkgever en werknemer; u moet van alles op de hoogte zijn. Maar waarom zou u dit doen, als we er bij van Lienden & Kooistra voortdurend bovenop zitten om voor u de perfecte arbeidsovereenkomst te kunnen opstellen? Per bedrijfstak mag de wet- en regelgeving dan verschillend zijn, het is ons vak om altijd voor honderd procent op de hoogte te zijn. Het resultaat is een arbeidsovereenkomst waar geen speld tussen te krijgen is en die werkgever en werknemer met vertrouwen kunnen ondertekenen. 

Het is ook mogelijk om een arbeidscontractenabonnement af te sluiten tegen een vaste prijs. Wij zorgen dat de arbeidsovereenkomst passend is gemaakt op uw organisatie, rekening houdend met de veranderde wetgeving en de toepasbaarheid van cao (indien van toepassing). U kunt daarna meerdere malen het template gebruiken voor uw medewerkers. 

Kortom, wij ontzorgen u graag op het gebied van arbeidsovereenkomsten.

Meer personeel / hrm Salarisadministratie en salarisverwerking HRM advies Werving en Selectie Online salarissen Pensioen Ontslag
Specialist op gebied van arbeidsovereenkomst
Kelly van Ravenhorst - Kievit Barneveld - Rhenen
Contact

Gerelateerde blogs

9 maart 2020

Vermelding reden van ontslag
Ontslag Werving en Selectie

Met ingang van 1 januari 2020 zijn er veel wetswijzigingen doorgevoerd. Eén van deze wetswijzigingen is de vermelding van reden voor ontslag. De minister van...

Bekijk

17 oktober 2019

De Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)
HRM advies Werving en Selectie

In de media wordt al veel geschreven over de inhoud van de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). Deze wet moet ervoor zorgen dat er meer...

Bekijk

Accountants & adviseurs Barneveld

Meer informatie

Accountants & adviseurs Rhenen

Meer informatie