Restaurant De Buurman

De Buurman is ons gezellige restaurant in het centrum van Leusden. We gaan bijna alle dagen van de week om 10 uur open en hebben een erg uitgebreide kaart met een zeer aantrekkelijke prijs. Ons bedrijf bestaat al twintig jaar en technisch gezien zijn wij de tweede generatie. Nadine heeft het samen met haar moeder opgezet en in 2005 heeft Mike haar uitgekocht. Bij De Buurman werken zeven fulltimers en ongeveer tien parttimers.

Het belangrijkste pluspunt van een familiebedrijf is dat we alles in eigen hand hebben. Beslissingen worden altijd genomen in overleg met de dagelijkse leiding en ’s avonds na werktijd kunnen we met een glas wijn of een kopje koffie in de hand altijd makkelijk even de dag door nemen. Maar negatieve kanten zijn er ook. Vakanties plannen is lastig en omdat we allebei een deel van de dag werken, zien we elkaar weinig. Ach…het houdt het huwelijk sterk.

We zien de toekomst rooskleurig tegemoet, maar zeker niet door een roze bril. We willen consolideren wat we hebben en proberen te zorgen voor een kleine omzetstijging. De rek is er inmiddels wel een beetje uit, maar we stijgen nog steeds. Wel denken we altijd aan vernieuwingen met betrekking tot producten. Binnenkort hopen we bijvoorbeeld ook onze eigen koffiebonen te gaan branden. Koffie is bij ons een groot product. Ruim 80.000 koffieproducten per jaar worden er bij ons geserveerd.

We zijn nu twee jaar klant bij van Lienden & Kooistra, een bedrijf met kennis en ervaring. Ze doen onze privé aangiften, onze totale boekhouding, het verwerken van de administratie en de uitbetaling van ons personeel. Ze geven altijd goede adviezen en staan ons bij met raad en daad. Wij vinden Van Lienden & Kooistra kundig, duidelijk en snel. Ze werken met vaste contactpersonen en het is een prettige partner. Wij zijn blij met deze manier van werken. Van Lienden en Kooistra werkt als het ware zoals wij het ook zouden doen. Daarom sluit dit zo goed aan bij onze behoefte.

Familiebedrijvigheid is ons DNA

Persoonlijk, gedreven en onderscheidend. Met deze drie kernwaarden staat Van Lienden & Kooistra klaar als adviseur voor uw familiebedrijf. Een familiebedrijf is niet zomaar een bedrijf. Het is méér dan een bedrijf. Wij weten dat maar al te goed.

Alles voor familiebedrijven