Hotel de Sterrenberg

Hotel De Sterrenberg bestaat inmiddels ruim 25 jaar en gaat de toekomst tegemoet in een compleet verbouwd en gerenoveerd hotel/restaurant. Door de nieuwbouw en renovatie en een prachtig wellness centre hebben we denk ik iets neergezet dat onderscheidend is van vergelijkbare bedrijven in de regio. We hebben nu een klein voorsprongetje genomen. Dat is leuk en geeft hoop voor de toekomst.

Hotel De Sterrenberg is nu weer open en de start is veelbelovend. Maar we zijn van oktober tot april gesloten geweest en dat was een lastige periode. Je vaste lasten lopen immers gewoon door terwijl het hotel geen gasten heeft. Daarbij hebben we ook onze veertig medewerkers doorbetaald. Ze mochten daarnaast ander werk doen, hebben meegeholpen tijdens de verbouwing als dat kon, cursussen gevolgd en we hebben ze de gelegenheid gegeven om buiten ons hotel/restaurant inspiratie op te doen. Het personeel is, naast het hotel en de sublieme ligging, heel belangrijk voor ons.

De toekomst van ons familiebedrijf zie ik met vertrouwen tegemoet. Onze kinderen Jasper en Liset werken mee en het zit er wel dik in dat Liset het gaat overnemen. Ze weet van de hoed en de rand, maar zover zijn we nog niet. Daarvoor voelen we ons nog te jong. Overigens zijn Petra en ik niet de oudste generatie in dit familiebedrijf van Senior, Junior en Junior. Het was mijn vader, die bij zijn pensionering als vennoot bij Ernst & Young voorstelde dat we een hotel zouden beginnen. 

Met een accountant als vader, een studie economie en een opleiding aan de hotelschool breng ik het er denk ik redelijk goed vanaf als het om de financiën gaat. Dat neemt niet weg dat Van Lienden & Kooistra tijdens de periode van nieuwbouw en renovatie een goede sparringpartner voor me is geweest. Het is fijn dat iemand die je financiën goed kent met je meedenkt. Ze hebben expertise op veel vlakken en ik vind in ze terug wat ik in mijn eigen bedrijf ook heel belangrijk vind: een stukje persoonlijkheid.

Familiebedrijvigheid is ons DNA

Persoonlijk, gedreven en onderscheidend. Met deze drie kernwaarden staat Van Lienden & Kooistra klaar als adviseur voor uw familiebedrijf. Een familiebedrijf is niet zomaar een bedrijf. Het is méér dan een bedrijf. Wij weten dat maar al te goed.

Alles voor familiebedrijven