Hendriks Transport B.V.

Marianne Hendriks is samen met haar man Henk eigenaar van Hendriks Transport in Ochten. Hun transportbedrijf is gespecialiseerd in het vervoer van groen. 
Zij zijn al klant sinds 1999, kort na de oprichting van hun bedrijf. Zij vertelt hoe Van Lienden & Kooistra hen heeft bijgestaan de afgelopen jaren.
 
Marianne: “Mijn man en ik hebben beiden geen financiële achtergrond. Desondanks wilde ik onze boekhouding en BTW-aangifte zelf kunnen doen. Dit is altijd goed verlopen dankzij de hulp van een van de VLK collega’s, Mirjam.
 

Marianne: “Alles wat ik nu weet is opgebouwd door begeleiding van VLK. Daar ben ik hen heel erkentelijk voor”

Marianne: “Ik ben er kind aan huis. Misschien dat ik soms te veel bel, maar dat komt dat ik niet alwetend ben. Al heb ik helemaal niet de indruk dat ze dat vervelend vinden.”
 
Het bedrijf groeide door en Marianne en haar man ondervonden tegenslagen in de aanloop naar hun nieuwbouw. Haar man gaf aan dit niet meer te trekken. Omdat er steeds weer wat anders op hun pad kwam en ze de expertise niet in huis hadden, hebben ze zich toen tot Jaap van Lienden gewend met de vraag: “Kun jij hier wat in betekenen?” 
 
Jaap heeft toen de voortrekkersrol genomen en het contact met zowel de gemeente, achterban en banken op zich genomen. Dit heeft positief voor hen en het bedrijf uitgepakt. In de loop van 2022 is het nieuwe pand klaar. 
 

“Jaap van Lienden heeft de eerste paal van onze nieuwbouw geslagen. Dat zegt eigenlijk alles wat hij voor ons betekent”

Marianne: “Ook nu komt regelmatig de vraag op. Hoe nu verder? Jaap kent ons zo goed, dat hij de koers voor ons uit kan zetten. Hier zijn wij het zeker voor 90% mee eens. Hij geeft ons richting, regelt zaken en ontzorgt ons enorm. Welke vraag wij ook hebben, zij hebben eigenlijk altijd iemand met de juiste expertise in huis.”
 

“Wij zijn erg tevreden met de nuchtere en menselijke begeleiding van VLK. Ze staan, net als wij, met beide benen op de grond en dat gevoel is onbewust leidend”

Familiebedrijvigheid is ons DNA

Persoonlijk, gedreven en onderscheidend. Met deze drie kernwaarden staat Van Lienden & Kooistra klaar als adviseur voor uw familiebedrijf. Een familiebedrijf is niet zomaar een bedrijf. Het is méér dan een bedrijf. Wij weten dat maar al te goed.

Alles voor familiebedrijven