Henk van Ginkel

"Graag help ik u beter te ondernemen. Dat is mijn passie en daar geniet ik van" Henk van Ginkel

Met mijn jarenlange ervaring op het gebied van accountancy en IT treft u iemand aan tafel met kennis van zaken én betrokkenheid. Dat wilt u ook graag en dat begrijp ik. Als ik u en uw business niet ken, hoe kan ik er dan iets zinnigs over zeggen? Exact. En met een natuurlijke nieuwsgierigheid ben ik écht geïnteresseerd in u als ondernemer en uw business.

Als ik niet aan het werk ben...
Kijk ik detectives, maak ik in de vakanties vaak de oversteek naar Engeland, en houd ik me graag bezig met mijn tweede passie: het organiseren van klassieke concerten in Rhenen met nationale en internationale topmusici. Een boeiende combinatie van werk en hobby die iedere keer weer positieve energie geeft en me bovendien scherp, creatief en ondernemend houdt.

Mijn specialisme...
Online diensten en ICT

Mijn expertise...

ICT-processen. Daar ben ik heel goed in thuis. ICT kan een ondernemer heel veel brengen. Het zorgt ervoor dat je bovenop je cijfers zit en dat wordt steeds belangrijker. Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet, geven wij advies en implementeren de software.
Post Image
Financiering van het familiebedrijf door familie
Dinsdag 07 maart 2017

Blog

Bij een bedrijfsopvolging binnen de familie komt het vaak voor dat de oud-eigenaar de overname of de onderneming (gedeeltelijk) financiert. Voor zowel de onderneming als de oud-eigenaar...

Lees verder