Dag van het Familiebedrijf

We kijken terug op een geslaagde dag op dinsdag 3 oktober, de 𝗗𝗮𝗴 𝘃𝗮đ—ģ đ—ĩ𝗲𝘁 𝗙𝗮đ—ēđ—ļ𝗹đ—ļđ—˛đ—¯đ—˛đ—ąđ—ŋđ—ļ𝗷đ—ŗ.

We zijn de middag begonnen met onze medewerkers, zij hebben een rondleiding gekregen door het mooie bedrijf Geldersche Houtbouw. Vervolgens mochten zij aanschuiven bij een overheerlijk buffet dat geregeld werd door De Elstar Catering.

Na het middagprogramma met collega's volgde de klantenavond. De klanten werden welkom geheten door de directie van Van Lienden & Kooistra. Daarna kregen zij informatie over onze Whitepaper Stappenplan Bedrijfsopvolging.

Vervolgens hield Erik Veldhuizen, medewerker van Lectoraat Familiebedrijven van hogeschool Windesheim, een lezing over het onderwerp "Communicatie in het familiebedrijf". Hij bracht dit op een leuke en interactieve manier. Als laatste volgde een presentatie van Goos Mulder over zijn bloeiende bedrijf Geldersche Houtbouw, waarna ook de klanten nog een rondleiding door dit mooie bedrijf volgden. We sloten af met een borrel en netwerkmoment.

We kijken terug op een succesvolle dag en bedanken nogmaals alle betrokken partijen voor hun inzet.

Hieronder vind je een sfeerimpressie van deze mooie middag en avond door middel van een aftermovie en foto's.

Familiebedrijvigheid is ons DNA

Persoonlijk, gedreven en onderscheidend. Met deze drie kernwaarden staat Van Lienden & Kooistra klaar als adviseur voor uw familiebedrijf. Een familiebedrijf is niet zomaar een bedrijf. Het is mÊÊr dan een bedrijf. Wij weten dat maar al te goed.

Alles voor familiebedrijven