Dag van het Familiebedrijf

Op dinsdag 3 oktober 2023 is het de Dag van het Familiebedrijf. Van oorsprong bespreken eigenaren van familiebedrijven deze dag een thema met experts.

Dit jaar willen wij gezamenlijk een thema bespreken op de Dag van het Familiebedrijf. Wij nodigen je daarom graag uit bij familiebedrijf Geldersche Houtbouw in Kootwijkerbroek.

Je wordt welkom geheten door onze directie. In ons avondprogramma willen wij graag wat vertellen over opvolging binnen het familiebedrijf. 

Verder hopen we deze avond gastspreker Erik Veldhuizen van Expertisecentrum Familiebedrijven, onderdeel van hogeschool Windesheim, te verwelkomen. Hij zal een inspirerende en interactieve lezing geven over het onderwerp “Communicatie in het familiebedrijf”.

Erik Veldhuizen: “Communicatie is belangrijk, maar communicatie is ook moeilijk, zeker wanneer je over ingewikkelde kwesties moet praten met je familie en/of personeel. Bij familiebedrijven kan dit extra lastig zijn vanwege de overlap tussen familie, bedrijf en eigendom. Hoe voer je bijvoorbeeld op een goede manier een functioneringsgesprek met je familie? Hoe maak je kwesties bespreekbaar en zorg je ervoor dat spanningen geen eigen leven gaan leiden?

Als afsluiter zal een medewerker van Geldersche Houtbouw iets vertellen over het bloeiende bedrijf Geldersche Houtbouw en een kijkje achter de schermen geven.

Lijkt jou dit een boeiend programma? Kom dan naar ons familiebedrijvenevent.

Programma

  • 19.00 uur Ontvangst
  • 19.30 uur Welkomstwoord directie
  • 19.35 uur Opvolging binnen het familiebedrijf door Van Lienden & Kooistra
  • 20.00 uur Interactieve lezing “Communicatie in het familiebedrijf” door Erik Veldhuizen
  • 20.45 uur Bedrijfspresentatie en rondleiding Geldersche Houtbouw 
  • 21.30 uur Borrel

Locatie

Geldersche Houtbouw
De Vang 3
3774 SL Kootwijkerbroek

Toegang is gratis.

Aanmelden

Wil je hier graag bij zijn? Reserveer dan alvast een plekje via onze website. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Aanmelden

 

Inspiratie en kennis opdoen in een informele setting met veel mogelijkheden om te netwerken.


Familiebedrijvigheid is ons DNA

Persoonlijk, gedreven en onderscheidend. Met deze drie kernwaarden staat Van Lienden & Kooistra klaar als adviseur voor uw familiebedrijf. Een familiebedrijf is niet zomaar een bedrijf. Het is méér dan een bedrijf. Wij weten dat maar al te goed.

Alles voor familiebedrijven