Accountants & adviseurs Rhenen

Persoonlijk contact is belangrijk voor Van Lienden & Kooistra en wij weten dat voor veel van onze klanten hetzelfde geldt. Daarom zoeken wij onze klanten zoveel mogelijk op, maar we ontvangen ze ook graag bij ons ‘thuis’. U bent van harte welkom bij onze beide vestigingen. De vestiging in Rhenen is vooral handig voor klanten uit onder meer Veenendaal, Wageningen, Ede en natuurlijk uit Rhenen zelf.

Lokale betrokkenheid is waar we sterk in zijn, dus we weten de weg in de regio waar familiebedrijven zijn gevestigd. Ook willen wij de mensen achter de bedrijven graag beter leren kennen en wij stellen ons natuurlijk ook graag aan u voor. In Rhenen vindt u bekende, vertrouwde gezichten en kunt u terecht voor alle diensten van VLK Adviseurs. Onze mensen zijn er voor financieel advies, als accountant, voor administratieve ondersteuning, om uw belastingaangifte te verzorgen of om bij personeelszaken behulpzaam te zijn. Dus kom gerust eens binnenvallen, wij nemen graag de tijd voor u.

Onze expertises

Adviseurs

Kelly van Ravenhorst - Kievit Barneveld - Rhenen Bekijk
Domaes Braber AA Barneveld - Rhenen Bekijk
Arjan Pul RB Barneveld - Rhenen Bekijk
André Wilbrink Rhenen Bekijk
Henk van Ginkel Rhenen Bekijk
Jaap van Lienden AA RB RAB Rhenen Bekijk

Medewerkers

Mirjam Blijleven - van den Brink Rhenen
Anton Groeneveld Rhenen
Bertine van Brenk - Huibers Rhenen
Gert van Nifterik Rhenen
Heidi Zaaijer Rhenen
Jan van Dijk Rhenen
Peter Hak Barneveld - Rhenen
Laura Slomp Rhenen
Thom Klaassen Rhenen
Radjes Ramharakh Rhenen
Colinda Kempers Rhenen
Familiebedrijvigheid is ons DNA

Persoonlijk, gedreven en onderscheidend. Met deze drie kernwaarden staat Van Lienden & Kooistra klaar als adviseur voor uw familiebedrijf. Een familiebedrijf is niet zomaar een bedrijf. Het is méér dan een bedrijf. Wij weten dat maar al te goed.

Alles voor familiebedrijven

Accountants & adviseurs Barneveld

Meer informatie

Accountants & adviseurs Rhenen

Meer informatie