André Wilbrink

"Waar doen we het ook al weer voor?" André Wilbrink

Doen we het voor succes op korte termijn of voor continuïteit op lange termijn? Doelbewust bezig zijn is goed voor het moreel, voor dat van ondernemers en van de medewerkers! Ondernemers weten doorgaans heel goed waarmee ze bezig zijn. Eigenwijsheid is een eigenschap die bij hen past. En toch is het op sommige momenten prettig om met iemand te kunnen praten over je ideeën. Simpelweg om bevestiging te vinden. Of een ander gezichtspunt. En die gesprekken voer ik graag.

Als ik niet aan het werk ben...
Ga ik graag wielrennen. Als liefhebber rijd ik het hele jaar door mijn rondes over de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe. Dat levert ondernemerservaringen op. Wind tegen, afdalingen, eigen grenzen ontdekken (en die van anderen), oplopende hartslag… En natuurlijk de vraag: waar doe ik het ook al weer voor?

Mijn expertise...

Sinds 1986 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening bij organisaties van verschillende omvang. Dat heeft inmiddels een forse dosis ervaring opgeleverd die prima van pas komt in contacten met MKB-ondernemers.
Post Image
Financiering van het familiebedrijf door familie
Dinsdag 07 maart 2017

Blog

Bij een bedrijfsopvolging binnen de familie komt het vaak voor dat de oud-eigenaar de overname of de onderneming (gedeeltelijk) financiert. Voor zowel de onderneming als de oud-eigenaar...

Lees verder