Timmerfabriek de Grebbe

Timmerfabriek De Grebbe is fabrikant van houten gevelelementen zoals kozijnen, ramen en deuren. En dat al heel lang, want de geschiedenis van ons bedrijf gaat terug tot 1923. We bestaan dus al 100 jaar!

Wij zijn in het bedrijf opgegroeid. Koos van de Zandschulp, onze vader, nam het bedrijf over in 1990. Sinds onze schooljaren hebben we niets anders gedaan dan meegewerkt. Opruimen, vegen, kleine klusjes doen… Nu houden we ons als eigenaren bezig met mensen, techniek en euro’s. Voor de toekomst zien we veel mogelijkheden. Er zijn volop technologische ontwikkelingen die ons werk interessant maken. Ons motto ‘vakkundig houtmanschap’ blijven we uitdragen!

Onze zoons zijn nu net zo bezig als wij destijds. Of zij het bedrijf samen voortzetten, weten we niet. De een is nog jong, de ander studeert mechatronica. En twee broers samen is anders dan twee neven samen. Als broer heb je vaak genoeg aan het halve woord of dat ene gebaar van de ander. Je kent elkaar uit hetzelfde gezin. En dat is prettig samenwerken.

Wij houden van persoonlijke contacten. Wij doen zaken met mensen, niet met organisaties. De binding kan erg sterk zijn. Twee personeelsleden zijn inmiddels meer dan veertig jaar in dienst. De gemiddelde duur van het dienstverband? Zo’n 17 jaar. Over vakmanschap gesproken: ook Koos van de Zandschulp is nog steeds elke dag op bouwplaatsen bezig met inmeten van kozijnen. Niet omdat dit is afgesproken bij onze overname, maar simpelweg omdat de aannemer dat prettig vindt. En wij ook.

Voor ons contact met Van Lienden & Kooistra geldt hetzelfde als voor onze manier van werken: het moet klikken. En dat doet het. Eerst met Jaap van Lienden, later met André Wilbrink.

Familiebedrijvigheid is ons DNA

Persoonlijk, gedreven en onderscheidend. Met deze drie kernwaarden staat Van Lienden & Kooistra klaar als adviseur voor uw familiebedrijf. Een familiebedrijf is niet zomaar een bedrijf. Het is méér dan een bedrijf. Wij weten dat maar al te goed.

Alles voor familiebedrijven