Nieuwe HR-/Salarisspecialist

Mijn naam is Gina Bosman en vanaf 1 maart werk ik bij Van Lienden & Kooistra als HR-/Salarisspecialist. Ik ben 52 jaar en woon samen met mijn man en 2 kinderen in Driel.
De afgelopen jaren heb ik opleidingen gevolgd voor salarisadministrateur. Na de PDL-opleiding heb ik recentelijk mijn VPS-diploma (Vakopleiding Payroll Specialist) behaald. Tijdens mijn opleiding heb ik gewerkt als salarisadministrateur bij een middelgrote zorgorganisatie en een administratiekantoor voor zorginstellingen. Daarvoor heb ik ruime ervaring opgedaan als HR-Adviseur. In mijn nieuwe functie bij VLK kan ik deze ervaring combineren.
U kunt hierdoor bij mij terecht voor zowel adviesvragen op het gebied van HR, als voor vraagstukken en uitvoering van de salarisadministratie. Voor mij is het belangrijk om zorgvuldig mijn taken te vervullen. Ik vind het leuk om nieuwe situaties te onderzoeken en daarover te adviseren en uit te voeren.
Ik heb al ervaren dat Van Lienden & Kooistra een warme en professionele organisatie is. Daaraan wil ik ook graag met mijn positieve inbreng bijdragen.
 


Neem direct contact op