Wat kost jouw familiebedrijf per dag?

Wat kost jouw familiebedrijf per dag?

16 december 2020

Als ondernemer ken je jouw (familie)bedrijf toch door en door? Wij zijn vaak verrast dat veel ondernemers op heel veel belangrijke vragen geen antwoord weten.

Bovenstaande vraag is een belangrijke vraag om succesvol te ondernemen. Wanneer je hierop namelijk het antwoord weet, kun je berekenen hoeveel omzet je per dag minimaal moet maken.
Zo weet je aan het begin van de dag wat het kost om de deuren te openen en kun je aan het einde van de dag uitrekenen hoeveel je hebt verdiend.

Deze informatie noemen wij stuurinformatie waarmee de ondernemer het rendement van zijn (familie)bedrijf kan verbeteren. Ben jij al in staat om hierop te sturen?

Wij delen graag onze kennis en ervaring met ondernemers die willen leren, ontwikkelen en groeien. Ben jij zo’n ondernemer? Dan komen wij graag met je in contact!

Rendementsadvies

Geschreven door Jaap op 16 december 2020.

Heb je naar aanleiding van dit artikel toch nog vragen?

jaap@vlkadviseurs.nl
06 - 22 46 27 41

Gerelateerde blogs

25 januari 2018

Rendementsverbetering binnen het familiebedrijf
Trainingen Rendementsadvies

Wanneer heb je een goed resultaat behaald? De antwoorden die op deze vraag worden gegeven wijken erg van elkaar af…. Ik geef een paar voorbeelden: ...

Bekijk

12 november 2018

Rendement door Strategie voor het familiebedrijf
Rendementsadvies HRM advies

Eén van de kenmerken van een familiebedrijf is de drive onder de ondernemers en hun medewerkers. Met elkaar wordt iedere dag gewerkt aan een mooi...

Bekijk

22 november 2018

Plannen en organiseren in het familiebedrijf
HRM advies

Effectief omgaan met tijd is vaak een hele uitdaging. Zowel ondernemers als medewerkers gaan steeds meer gebukt onder een zware werkdruk. Bekende oorzaken zijn de...

Bekijk
Familiebedrijvigheid is ons DNA

Persoonlijk, gedreven en onderscheidend. Met deze drie kernwaarden staat Van Lienden & Kooistra klaar als adviseur voor uw familiebedrijf. Een familiebedrijf is niet zomaar een bedrijf. Het is méér dan een bedrijf. Wij weten dat maar al te goed.

Alles voor familiebedrijven