Boutique Hotel Sterrenberg blijft op de details letten

12 december 2012

De bossen rond Otterlo kleuren rood. Het matte herfstlicht tovert het landschap om in een schilderachtig panorama. Van heinde en ver komen mensen om hier te genieten van de natuur én van de kunst in het Kröller-Müller Museum. In Boutique Hotel Sterrenberg worden ze gastvrij ontvangen…

In viersterrenhotel Sterrenberg is het goed toeven. Wie de deur uitstapt, staat zo ongeveer voor de ingang van het Nationale Park De Hoge Veluwe. Gasten uit heel Nederland én het buitenland kiezen alleen om die reden al voor de Sterrenberg. “Toch is dat niet onze enige USP”, zegt bedrijfsleider Jeffrey Labrijn. “Dit hotel biedt met 33 kamers een intieme sfeer. We kennen onze gasten, zijn ze persoonlijk van dienst. Als ze vandaag bedenken dat ze een sessie willen met bordercolli’s en schapen, dan gaan we dat voor ze regelen. Die service op maat waarderen gasten.”

Hoog cijfer
Steeds vaker worden kamers geboekt via boekingssites. Websites waar niet alleen informatie te vinden is over het hotel, maar ook klantreviews. Mond-tot-mondreclame op internet. “Met bijna vierhonderd beoordelingen komen we uit op een 8,7. Dat is een hoog cijfer en duidelijk in ons voordeel. Mensen onthouden de beleving in de Sterrenberg, als ze de prijs allang vergeten zijn.”

Familiebedrijvigheid is ons DNA

Persoonlijk, gedreven en onderscheidend. Met deze drie kernwaarden staat Van Lienden & Kooistra klaar als adviseur voor uw familiebedrijf. Een familiebedrijf is niet zomaar een bedrijf. Het is méér dan een bedrijf. Wij weten dat maar al te goed.

Alles voor familiebedrijven