Mr. Jan Matthijs Evertsen

"We denken verder dan alleen de vraag van de klant" Mr. Jan Matthijs Evertsen

Een goede belastingadviseur moet goed kunnen luisteren en bij het adviseren een brede blik hebben. Zo kunnen we de situatie van de klant optimaal beoordelen. We denken pro-actief mee bij de zaken rond het familiebedrijf en verliezen daarbij het totaalplaatje niet uit het oog.

Als ik niet aan het werk ben...
Doe ik graag aan hardlopen. Even je hoofd leeg kunnen maken en daarbij voor jezelf doelen stellen om net die extra stappen te kunnen maken. Ik denk dat dat ook wel in mijn karakter zit: doorzettingsvermogen en discipline.

Mijn specialisme...
Belastingen

Mijn expertise...

Sinds het afronden van mijn studie fiscaal recht ben ik nu al enkele jaren werkzaam als belastingadviseur. De kennis die ik heb opgedaan, heb ik als zeer waardevol ervaren om dagelijks toe te passen in de praktijk. Van Lienden & Kooistra richt zich met name op de familiebedrijven en dat past goed bij mij. Bij familiebedrijven speelt naast het opstellen van de cijfers ook de emotie vaak mee bij het regelen van familiezaken.
Hoge Raad komt met uitleg begrip woning voor overdrachtsbelasting
Donderdag 02 maart 2017

Actueel

Bij de verkrijging van een onroerende zaak moet overdrachtsbelasting worden betaald. Het normale tarief is 6% van de koopsom. Voor woningen geldt een lager tarief van 2%...

Lees verder