Assistent Accountant (hbo-niveau)

Persoonlijk, gedreven en onderscheidend. Met deze drie kernwaarden staat Van Lienden & Kooistra klaar voor familiebedrijven. Een familiebedrijf is niet zomaar een bedrijf. Het is méér dan een bedrijf. Wij weten dat maar al te goed. Als accountants en adviseurs zetten wij ons vanuit de vestigingen in Rhenen en Barneveld voor 100% in voor familiebedrijven. We zijn deskundig, betrouwbaar en efficiënt, dat spreekt natuurlijk voor zich. Maar Van Lienden & Kooistra is méér. We zijn persoonlijk betrokken en vriendelijk, maar ook eerlijk en direct als dat nodig is. Zo helpen we mensen om hun doelen te bereiken, maar we zijn er ook als het even tegen zit. Onze adviseurs staan naast ondernemers met hulp en ondersteuning of zijn hun sparringpartner voor inspiratie en advies. Wij hebben hart voor de zaak.

Vanwege groei van onze organisatie zijn wij voor onze vestiging in Rhenen op zoek naar een:

Assistent Accountant

hbo-niveau
ft/pt

Ben jij enthousiast over werken met cijfers, maar ook met klanten? Pak je snel dingen op? Zie jij werk en pak je dat op? Communiceer je makkelijk met collega’s en klanten? Dan ben jij misschien wel degene die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Samen met collega’s van het accountancy-team ben je werkzaam in de samenstelpraktijk. Je bewaakt de kwaliteit van financiële administraties, stelt jaarrekeningen, rapportages en fiscale aangiften samen en begeleidt junior assistent-accountants bij hun werkzaamheden. Je zorgt dat dossiers prima op orde zijn, onderhoudt contact met cliënten en signaleert advieskansen. In sommige gevallen ben je aanwezig op de locatie van de klant en verzorg je daar administratieve ondersteuning. Daarom is het belangrijk dat je ervaring hebt met het gebruik van financiële software.

Wie ben jij?

Als assistent accountant ben je enthousiast, betrokken bij de klant en werkgever, en eerlijk. Als persoon ben je representatief, accuraat, analytisch en integer. We verwachten van je dat je initiatiefrijk, team- en resultaatgericht bent. Je hebt doorzettingsvermogen en kunt creatief omgaan met problemen die je tegenkomt bij de klant. Je vindt het belangrijk om je kennis te blijven ontwikkelen.

Wat kun jij?

Je bent adviesvaardig en klantgericht. Ook ben je communicatief vaardig zowel mondeling als schriftelijk en het liefst ook commercieel ingesteld. Daarnaast heb je affiniteit met ontwikkelingen in automatisering en beheers je de Nederlandse taal goed. Beheersing van de Engelse taal is een pré. 

Wat neem je mee?

We zijn op zoek naar iemand die op hbo-niveau kan functioneren. Heb je een (afgeronde) hbo-opleiding of breng je voldoende werkervaring mee die je opgedaan hebt bij een ander accountantskantoor? Woon je in een straal van 30 kilometer rond Ede, Veenendaal, Barneveld, Tiel of Arnhem? Dan zoeken we jou!

Wanneer je bij ons wilt werken:

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Willem de Jong (tel. 0342 - 400 625 / 06 - 20 490 964).
Wil je eerst lezen hoe het is om bij ons te werken? Lees dan hier het verhaal ven één van onze collega's.
Wil je direct solliciteren? Dat kan via onze website of per e-mail naar Jorina Schulenklopper.

Neem direct contact op