TRAINEE SALARISSPECIALIST (32-40 uur)

Van Lienden en Kooistra (VLK) met vestigingen in Barneveld en Rhenen ondersteunt met haar accountants en adviseurs voornamelijk familiebedrijven. De dienstverlening is verdeeld over de gebieden Financieel, Belastingen en Personeel/HRM. Betrouwbaarheid en efficiency zijn uiteraard vanzelfsprekend, maar persoonlijk contact is voor ons erg belangrijk. Onze kernwaarden zijn: persoonlijk, gedreven en onderscheidend. In verband met de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een 

TRAINEE SALARISSPECIALIST (32-40 uur)

MKB – hands on – klantgericht 

Functieomschrijving

Je bent een enthousiaste starter die zich graag wil ontwikkelen tot Salarisspecialist. In deze functie werk je in een team bestaande uit twee Salarisspecialisten en twee HR-Adviseurs. Je wordt opgeleid tot een volwaardige Salarisspecialist en leert hoe je de salarisadministratie tijdig en correct kan verzorgen. 

De werkzaamheden bestaan uit:

  • het maandelijks verwerken van mutaties zoals salarisverhogingen, toeslagen, bonussen, wijzigingen in premies en overwerk.
  • het controleren van elk looncomponent op de loonstrook. Je hebt hierbij te maken met veel details en regels die zeer nauwkeurig en foutloos verwerkt moeten worden.
  • het aanleveren van de pensioenen.

In deze functie heb je veel klantcontact. Klanten benaderen ons via email en per telefoon met allerlei salaris specifieke vragen. Er zijn diverse typen klanten; van bouwbedrijf tot horecazaak en van fietsenmaker tot klussenbedrijf. Ook de omvang van de organisaties varieert van eenmanszaak tot ondernemingen met circa 50 medewerkers. 

Daarnaast besteed je tijd aan het lezen van cao’s en wet- en regelgeving, zodat onze klanten op de juiste manier hun personeel betalen. Minimaal twee keer per jaar volg je een vakgerichte training voor salarisadministrateurs. Er is ook ruimte voor het volgen van andere opleidingen binnen je vakgebied. 

Je werkt vanuit onze vestiging in Rhenen. 

Functie-eisen

Je hebt bij voorkeur een afgeronde Havo en/of financiële of secretariële Mbo-opleiding en hebt de ambitie een echte salarisspecialist te worden. 

Persoonskenmerken

Je werkt nauwkeurig, goed georganiseerd en praktijkgericht. Tegelijkertijd ben je iemand die belangrijke details niet over het hoofd ziet. Je bent zelfstandig, initiatiefrijk, stressbestendig en positief kritisch ingesteld. Als collega ben je proactief, flexibel en samenwerkingsgericht. Je hebt een dienstverlenende grondhouding en beschikt over communicatieve vaardigheden om contacten met klanten te onderhouden en vragen adequaat te beantwoorden. Je bent in staat nieuwe onderwerpen je snel eigen te maken en blijft graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied. 

Interesse

Mocht je interesse hebben in deze functie en voldoen aan de gestelde eisen, reageer dan zo spoedig mogelijk door je sollicitatie per mail toe te sturen. Voor vragen kun je contact opnemen met Kelly van Ravenhorst (t. 0342 - 400 625). 

Neem direct contact op