Een frisse start!

Het tweede halfjaar is aangebroken, de vakantieperiode zit er alweer (bijna) op. Het is tijd om even stil te staan en terug te blikken op het afgelopen halfjaar. Wat is er gebeurd, welke doelen zijn gehaald? Is de strategie goed uitgezet? 

Met deze informatie kunt u vol goede moed uw organisatiedoelstellingen verder uitzetten, wellicht moeten ze hier en daar wat aangepast worden. 

Is uw organisatie toekomstbestendig? Heeft u voldoende personeel nu en in de toekomst? Zijn uw werknemers voldoende opgeleid? Benut u de talenten in uw organisatie? Zijn uw medewerkers vitaal genoeg? Zomaar wat vragen om over na te denken! 

Wij weten als geen ander dat dit moeilijke vraagstukken zijn en kunnen u hierbij een helpende hand bieden. Dit kan door het maken van een afspraak met één of meerdere van onze gespecialiseerde adviseurs. 

Heeft u ook gezien dat we mooie trainingen aanbieden op deze onderwerpen? Een mooie kans doet zich nu voor om u aan te melden voor de cursus in september. Kijk voor meer informatie op onze website: familiebedrijvigheid.nl of vlkadviseurs.nl

 

Kelly van Ravenhorst

HR Adviseur

kelly@vlkadviseurs.nl

 

Neem direct contact op