Blog

De adviseurs van Van Lienden & Kooistra willen u graag persoonlijk leren kennen, maar ze bieden u ook graag de mogelijkheid om hen beter te leren kennen. In hun blogs laten ze regelmatig weten wat hen bezighoudt.

Neem direct contact op
Wilt u meer winstgevendheid?
Donderdag 14 juni 2018

Blog

Bij veel werkzaamheden en aangelegenheden geldt het Pareto-principe. Is het Pareto-principe van de 80-20 verhouding ook bij u van toepassing? Voor de exacten onder ons: de verhouding...

Lees verder
Ervaringen van een stagiair
Vrijdag 01 juni 2018

Blog

In het kader van mijn opleiding Fiscaal Recht & Economie aan de HAN in Arnhem, kreeg ik de opdracht om tijdens het tweede studiejaar stage te lopen...

Lees verder
Waar doen we het ook al weer voor?
Donderdag 17 mei 2018

Blog

De titel van deze blog is afkomstig uit mijn LinkedIn-profiel. Daar moest ik aan denken toen ik het boekje “bullshit management” (ISBN 978 90 5261 847 0)...

Lees verder
Passievruchten in het familiebedrijf….
Donderdag 03 mei 2018

Blog

Het merk Optimel biedt drinkyoghurt in speciale familieverpakking. De combinatie van passievrucht in een familiepak prikkelde mijn gedachten. Binnen een familiebedrijf wordt namelijk met veel passie gewerkt...

Lees verder
Belangrijkste element bedrijfsoverdracht binnen de familie
Donderdag 19 april 2018

Blog

Als accountants en fiscalisten begeleiden wij veel bedrijfsoverdrachten in families. Hierin zijn wij niet uniek, dit gebeurt meer door collega’s in het land. Wat mij echter opvalt...

Lees verder
Vitaliteit in het (familie)bedrijf
Donderdag 05 april 2018

Blog

Wat heeft een sinaasappel te maken met communicatie? Het was allemaal te lezen in de blog van collega Henk van Ginkel, die vorige maand werd gepubliceerd. Echter,...

Lees verder
Post Image
Bedrijfsopvolging is pas het begin!
Vrijdag 23 maart 2018

Blog

Menig familiebedrijf krijgt te maken met bedrijfsopvolging. Over bedrijfsopvolging hebben wij al meerdere blogs geschreven. Bedrijfsopvolging voelt voor veel families als een hobbel die genomen moet worden,...

Lees verder