Nmbrs mobiele applicatie/Nmbrs app

11 april 2018
Nmbrs heeft nieuwe functionaliteiten en verbeteringen doorgevoerd in de mobiele applicatie.
Deze applicatie is zowel voor Android als IOS beschikbaar.

Wij adviseren u dan ook de nieuwe versie te installeren, de oudere versies worden niet meer ondersteund.
Vanaf nu is versie 2.2.13 beschikbaar voor IOS en versie 2.2.10 voor Android.

Let op: de Apple Watch wordt niet meer ondersteund met de vernieuwde versie.

Wij willen u dan ook vragen uw medewerkers hierover te informeren.
Bij vragen kunt u contact opnemen met de salarisadministratie (tel. 0317-615 686)

Familiebedrijvigheid is ons DNA

Persoonlijk, gedreven en onderscheidend. Met deze drie kernwaarden staat Van Lienden & Kooistra klaar als adviseur voor uw familiebedrijf. Een familiebedrijf is niet zomaar een bedrijf. Het is méér dan een bedrijf. Wij weten dat maar al te goed.

Alles voor familiebedrijven